ma top biyéne siyéne sehidé diyari, derbaz biya a roje ez kotira biyari...
Yazar
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 45 Nerden : DERSİMDEN(GÖNÜLDEN) yani Kayıt tarihi : 08/01/09
Konu: ma top biyéne siyéne sehidé diyari, derbaz biya a roje ez kotira biyari... Perş. Ocak 08, 2009 10:48 pm
zaten seba tora ville mi cewto. kemere ki to medi mira yara min. hayre mi niya ez biliya xo kewto kemere ki ti medi mira yara min. zemane koye bingol made huyine ez amane ware de mi to diyene, berbeni ez le tora siyene. kemere ki ti medi mira yara min ma to diyeni siyeni seyidi diyari derbaz biye a roje ez kotra biyari bexte mara biye qero laal ziyari, kemeri ki ti medi mira yara min.
zaten sevdan ile boynum büküktür taş vurma bana ey yar farkımda değilsin ben bir gariban taş vurma bana ey yar bir zamanlar bingöl dağları bizimle gülerdi gelirdim seni yaylada görürdüm ağlayarak yanından giderdim taş vurma bana ey yar toplanır şehitler diyarına giderdik harab oldu o günler nasıl geri getireyim bahtımıza düştü sağırlar,dilsizler...
senin ellerinden öperimbu ne muhtesem bir adamdir, ilk izledigimde hayran kaldim ve defalarca (30-40 defa) izledim. o kadar güzel bir yorumu varki insan zazacaya bir kez daha hayran oluyor. özellikle son cümleleri.. ma top biyéne siyéne sehidé diyari, derbaz biya a roje ez kotira biyari..
ma top biyéne siyéne sehidé diyari, derbaz biya a roje ez kotira biyari...