D€RSİMLİC€NA
Mesaj Sayısı : 408 Yaş : 39 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: BUGÜN BİZE PİR GELDİ Perş. Ocak 15, 2009 9:27 pm | |
| Bugün Bize Pir Geldi
Erzincan/Tercan-Aşık İsmail Daimi-TRT
Bugün Bize Pir Geldi Gülleri Taze Geldi Önü Sıra Kanberi Ali Murtaza Geldi Ali Benim Şahımdır Kıble Kıblegahımdır Miraçtaki Muhammed O Benim Padişahımdır
Padişahım Yaradan Okur Ağdan Karadan Ben Pirden Ayrılalı Kaç Yıl Geçti Aradan Yüzyıl Geçti Aradan Eyvallah Şahım Eyvallah Alı Sensin Güzel Şah İllallah Şahım İllallah Hak La İlaha İllallah Hak İlaha İllallah Aklımızdadır İllallah Eyvallah Şahım Eyvallah Ali Birdir Güzel Şah Eyvallah Pirim Eyvallah
Padişahım Yaradan Okur Ağdan Karadan Ben Pirden Ayrılalı Yüz Yıl Geçti Aradan Aramı Uzattılar Yarama Tuz Attılar Fazlıdan Bir Kul Geldi Bedestanda Sattılar Satarlar Bedestanda Ses Gelir Gülistanta Muhammed'in Hatemi Bülgüzardır Aslanda
Gelgüzarım Aslanım Sevdasını Çekerim Ben Pirden Ayrılalı Gözyaşımı Dökerim Gözyaşımı Dökerim Dökerim Gözyaşımı Gör Mevlanın İşini Keşiş Kurban Eyledi Yedi Oğlunun Başını
Keşiş Kurban Eyledi Ne Hoş Bir An Eyledi Yeryüzünde Melekler Hepsi Figan Eyledi Figan Ederler Melekler Kabul Olsun Dilekler Yezit Bir Dert Eyledi O Dert Beni Del Eyler Eyvallah Şahım Eyvallah Eyvallah Şahım Eyvallah Hak La İlaha İllallah Eyvallah Şahım Eyvallah Eyvallah Pirim Eyvallah
Yezit Bir Dert Eyledi İmamlar Vird Eyledi Şahım Bir Şehir Yaptı Kapusun Dört Eyledi Dört Eyledi Kapusun Lalu Cevher Yapusun Yezidler Şehit Etti İmamların Hepisin La İlaha İllallah İllallah Şah İllallah La İlaha İllallah Eyvallah Şahım Eyvallah Eyvallah Pirim Eyvallah
Hasan'a Ağu Ezdiler Hüseyne Nice Kıydılar Zeynel İle Bakır'ı Bir Zindana Koydular Zından Değil Cezadır Cafer Kazım Rıza'dır Riza'nın Binbir İsmi Yollarını Gözedir Taki Naki Ağladı Gözyaşını Çağladı Asker İle Mehdi'yi Oniki'ye Bağladı
Oniki'dir Katarım Türlü Metah Satarım Yükümüz Cevherdendir Müşteriye Satarım Satarım Müşteriye Kervan Kalka Yürüye Cebrail'i Eş Etti Cennetteki Hürüye Hürüye Eş Eğledi Hatırın Hoş Eyledi Kuluna Kanat Verdi Havada Kuş Eyledi Havada Kuş Eyledi Kuş Eyledi Havada Gezer Düzde Ovada Melekler Saf Saf Oldu El Kaldırmış Duada
Hatayım Hal Cağında Hak Gönül Alçağında Yüzbin Kabe Yapmasza Bir Gönül Alçağında Hak La İlaha İllallah İllallah Şah İllallah La İlaha İllallah Eyvallah Şahım Eyvallah Eyvallah Pirim Eyvallah | |
|